Aloitussivulle   Ampumataulut   Vaakunaviirit   Yhteystiedot   Uutiset   Kuvagalleria

Janakkalan Reserviläiset ry.

Yhteistoiminta Urheilu Koulutus Talous Talkootoiminta Virkistystoiminta Jäsenasiat Tiedottaminen

Yhteistoiminta

Läheisin yhteistyökumppanimme on Janakkalan Reserviupseerikerho ry. Lisäksi teemme yhteistyötä sotiemme veteraanien, puolustusvoimain ja naapurikuntiemme reserviläisjärjestöjen kanssa.

Urheilu

Suosituimpia lajeja jäsenistön keskuudessa ovat erilaiset ammunnat. Ilma-aseilla talvikautena sekä ruutiaseilla kesäaikana. Pistooliampumajuoksu on noussut myös halutuksi lajiksi viime vuosina. Lastujärven ampumaradan maastoon on rakennettu esterata, jossa harjoitukset ja kilpailut suoritetaan .22 kaliiperin asetta käyttäen.

Muita merkittäviä tapahtumia ovat Laurin Latu -hiihto helmikuussa (noin 50 km), sekä elokuinen PTR-joukkuekilpailu ampumajuoksussa. Viimeksi mainittuun kisaan osallistuvat poliisi, tulli, merivartiosto ja reserviläiset.

Päätavoitteenamme on menestyminen piiri- ja liittotason kilpailuissa.

Talkootoiminta

Kaiken oleellisen työn, joka liittyy monipuoliseen toimintaamme, suoritamme talkoilla jäsenistömme voimin.

Koulutus

Koulutustoimintaan ja kertausharjoituksiin hakeutuu jokainen reserviläinen oma-aloitteisesti. 

MPK / Kanta-Hämeen Maanpuolustuspiiri
Piiripäällikkö Jukka Tonteri, 040-5558998, sähköposti
Koulutussihteeri Anne Seulanto, 040-7418991, sähköposti
Yhteyttä kertausharjoitusasioissa voit ottaa virka-aikana PV:n Kanta-Hämeen aluetoimistoon, puh. 029 948 3167

Talous

Toimintamme ylläpitämiseksi myymme erilaisia ampumatauluja, sekä historiallisten maakuntien vaakunaviirejä (isännänviirejä). Osallistumme vuosittain erä- ja pihamessuille, joissa kerromme yleisölle lippuihin ja viireihin liittyvää tietoa ja esittelemme myös reserviläistoimintaa.

Virkistystoiminta

Teemme keväisin ja syksyisin perheretkiä jäsenistöä kiinnostaviin kohteisiin, esim. puolustusvoimien yksiköihin, tehdaslaitoksiin ja museoihin. Pyrimme järjestämään myös pyöräily- ja kävelyretkiä, sekä saunailtoja pari kertaa vuodessa.

Hakeutuminen yhdistyksen jäseneksi

Yhdistykseemme voivat liittyä kaikki 15 vuotta täyttäneet tytöt ja pojat. Luonnollisesti yhdistykseemme jäseniksi voivat hakeutua myös vanhemmat henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet vapaaehtoisesta maanpuolustustyöstä.

Jäsenasioita voit tiedustella yhdistyksen puheenjohtajalta. Johtokuntamme käsittelee jokaisen jäsenhakemuksen erikseen.

Tiedottaminen

Vuosittain painettavassa toimintakalenterissa on selvitetty kuukausittain mitä toimintaa on tarjolla. Lue myös paikallislehtien seurapalstaa ja seuraa näitä internetsivuja.